България има Европейски шампион по кик бокс

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  На най–престижното и силно Европейско първенство провело се в гр. Билбао Испания под ръководството на най–голяма световна асоциация на кик бокс организациите W.A.K.О. се сбъдна една мечта. България проби и има своя Европейски шампион по кик бокс. Неговото име е Кристиян Георгиев. На 25.10.2014г. на ринг № 3, среща № 15, стил К1 в категория до 86кг. представителя на България от БККБМТ се би за Европейската титла срещу представителя на Русия Александър Дмитренко. Варненският състезател от СК „Дарзалас“ с личен треньор Владимир Вълев – Питбула и национален селекционер Йордан Дичев , който прегази преди финала цели трима съперника, за пореден път показа, че в стил К1 и категория до 86 кг. няма конкуренция . Точно днес Крис отново направи показно на своя опонент от Русия и покори европейския връх . Диктувайки играта и темпото през целия мач българинът не остави съмнение в това кой е победителят. Още в началото на мача Кристиян натрупа солидно количество точки и това продължи до последната секунда на третия финален рунд. Честито на нашия шампион. Честито на България.

  Screenshot_1