Кристиян Георгиев – СПОРТИСТ НА МЕСЕЦА

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  С преднина от 42% пред всички останали бе избран спортист на месец Септември 2014г. в град Варна. Неговото име е Кристиян Георгиев – национален състезател към Българска Конфедерация по кик бокс и муай тай (БККБМТ). Най – бързия нокаут на провелото се Европейско първенство по муай тай в гр. Букурещ Румъния и в последствие Европейската титла му донесоха и победа в онлайн анкетата на града. Престижният приз ще бъде връчен на специална церемония организирана от един от най изявените спортни журналисти и коментатори Румен Генов заедно с останалите победители в останалите категории. ЧЕСТИТО НА ШАМПИОНА !

  556712_173006336161708_1239374703_n(1)