Кристиян Георгиев – СПОРТИСТ НА МЕСЕЦА

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  С преднина от 42% пред всички останали бе избран спортист на месец Септември 2014г. в град Варна. Неговото име е Кристиян Георгиев – национален състезател към Българска Конфедерация по кик бокс и муай тай (БККБМТ). Най – бързия нокаут на провелото се Европейско първенство по муай тай в гр. Букурещ Румъния и в последствие Европейската титла му донесоха и победа в онлайн анкетата на града. Престижният приз ще бъде връчен на специална церемония организирана от един от най изявените спортни журналисти и коментатори Румен Генов заедно с останалите победители в останалите категории. ЧЕСТИТО НА ШАМПИОНА !

  556712_173006336161708_1239374703_n(1)