ДОП по кикбокс във всички татами стилове

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  Започна подготовката за предстоящото Държавно отборно първенство по кик бокс във всички татами стилове и всички възрастови групи (пойнт файтинг, лайт контакт и киклайт контакт). Настаняването, медицинските прегледи и проверка на категориите на състезателите ще бъдат на 31.10.2014г. а самите срещи ще се състоят на 01 и 02.11.2014г. в гр. София, жк. Люлин 3, зала „Сиконко“. Домакин на състезанието ще бъде СК „ИККЕН“ гр. София, които са част от елита на Българска Конфедерация по кик бокс и муай тай в тези стилове. Очакванията за шампионата са големи имайки предвид жестоката конкуренция между клубовете в София и в цялата страна и техния брой на състезателите. Състезанието ще започне при децата 5-6 г. , които ще дадат всичко от себе си за да покажат на своите родители, близки и на цялата публика, че заслужават тяхното внимание, уважение и аплодисменти за положения труд. На свой ред ще минат и по големите, които наскоро се завърнаха от Световното първенство по кик бокс за кадети в гр. Римини Италия с 8 Световни титли. Официалният съдийски апарат ще бъде определен от шефа на съдийската колегия при БККБМТ Ангел Иванов, но се очакват там да бъдат и голяма част от отличените с най – висок клас „А“ съдии от световната федерация по кик бокс WAKO. На мястото на събитието ще присъстват Виктор Меламед – почетен консул на кралство Тайланд за България и Президент на БККБМТ и Димитър Ангелов – Вицепрезидент на БККБМТ, а отговорник по организацията ще бъде Дени Миленкова – международен съдия и рефер клас „А“ и изпълнителен директор на СК „ИККЕН“ гр. София. По традиция аматьорските състезания на БККБМТ са ВХОД СВОБОДЕН за всеки желаещ да ги посети и да се наслади на истинското майсторство на техниките изпълнени от състезателите. Не се колебайте и заповядайте, защото всеки желаещ да подкрепи своя фаворит или отбор, както и тези които искат просто да гледат са добре дошли.

  Screenshot_2