СТАРТИРА НАЙ – ДОБРИЯ САЙТ ЗА БОЙНИ СПОРТОВЕ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  На 02.10.2014г. стартира дългоочаквания проект  www.boec.bg , който ще ни предоставя подробна и актуална информация за всичко случващо се в бойните спортове в България и по света. Много и подробни статии придружени с професионално направени снимки, видео материали и още много други ще бъдат само част от изненадите, които ни подготвя сайта. Всички събития свързани с Българска Конфедерация по кик бокс и муай тай също ще бъдат отразявани. Светът на кик бокс, муай тай, ММА, карате, бокс и всички останали бойни спортове ще бъдат събрани на едно място и всеки ще може да намери нещо за себе си. Пожелаваме успех на нашите приятели от БОЕЦ БГ и се надяваме да бъдем неразделна част от прекрасната им идея.

  10583767_565889353536958_1746740498_o