СТАРТИРА НАЙ – ДОБРИЯ САЙТ ЗА БОЙНИ СПОРТОВЕ

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  На 02.10.2014г. стартира дългоочаквания проект  www.boec.bg , който ще ни предоставя подробна и актуална информация за всичко случващо се в бойните спортове в България и по света. Много и подробни статии придружени с професионално направени снимки, видео материали и още много други ще бъдат само част от изненадите, които ни подготвя сайта. Всички събития свързани с Българска Конфедерация по кик бокс и муай тай също ще бъдат отразявани. Светът на кик бокс, муай тай, ММА, карате, бокс и всички останали бойни спортове ще бъдат събрани на едно място и всеки ще може да намери нещо за себе си. Пожелаваме успех на нашите приятели от БОЕЦ БГ и се надяваме да бъдем неразделна част от прекрасната им идея.

  10583767_565889353536958_1746740498_o