БЪЛГАРИЯ ПЪРВА СИЛА В ЕВРОПА ПО МУАЙ ТАЙ

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  БЪЛГАРИЯ ПЪРВА СИЛА В ЕВРОПА С ДЕВЕТ ЕВРОПЕЙСКИ ТИТЛИ ПО МУАЙ ТАЙ
  На провелото се Европейско по първенство по муай тай в гр. Букурещ Румъния националният отбор на България от БККБМТ спечели девет златни медала, един сребърен и два бронзови. Шампиони в своята категория са :
  Пламен Борисов
  Асен Асенов
  Йордан Янков
  Кристиян Георгиев
  Стефан Петков
  Никола Енев
  Стоян Копривленски
  Станислав Вълчев
  Християн Тотев
  Всеки един от тях е безапелационен победител. Освен това България бе обявена и за Отборен шампион и първа сила в Европа по муай тай. Очаквайте подробности за съперниците и самите срещи.
  На снимката шампионите изброени от ляво на дясно !

   

  10629243_10203555997635370_1617307835388315925_o