ПОБЕДА СЛЕД ПОБЕДА !

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  ПОБЕДА СЛЕД ПОБЕДА !

  Така може да се опише поредният ден от Европейското първенство по муай тай в гр. Букурещ, Румъния.

  Националния отбор на БККБМТ представляващ България на престижния международен форум, в буквалния смисъл на думата прегазва всичко по пътя си към шампионските титли.

  Двукратният световен шампион Йордан Янков е безапелационен победител в полуфиналната си среща. Никола Енев и Стоян Копривленски блестят с перфектна техническа игра пред съперниците си, а варненецът Кристиян Георгиев направи НОКАУТ в десетата секунда срещу представител на домакините.

  Друг наш представител – Памела Филипова взе участие в международна среща на сборните отбори на Европа и Индонезия, като спечели убедително своята среща. И така, обобщено до момента ни предстоят десет финални срещи.10710264_10203544764434547_5658516868257784404_o