Националният ни отбор по муай тай заминава на европейско първенство в Румъния

 • ДВЕ СВЕТОВНИ ТИТЛИ, ДВА СРЕБЪРНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА ПО КИКБОКС

  Втора световна титла за България! След вчерашния триумф на Албена Ситнилска при жените на киклайт контакт (категория до 55 кг.), днес и Борислав Радулов ни зарадва със златен медал от Световното първенство в Анталия.

 • ДВАМА СВЕТОВНИ ВИЦЕШАМПИОНИ И ДВА БРОНЗОВИ МЕДАЛА КИКБОКС ОТ СВЕТОВНОТО В САРАЕВО

  От 19 до 26.10.2019г. в гр. Сараево – Босна и Херцеговина се проведе Световно първенство по кикбокс за мъже и жени в стиловете лоу кик, К1 и лайт контакт. В него взеха участие 58 държави и общо 754 състезателя.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

  На престижното първенство, което ще се проведе в Букурещ от 19-ти до 28-ми Септември, България ще представляват общо 13 състезателя при мъжете и жените. Очакванията към отбора са огромни, заради изключителната подготовка през която са минали всички състезатели, стартирала още в началото на годината.

  Състава на националният отбор е определен от класиранията на републикански първенства и от националният селекционер. На европейският форум България ще има и представител сред съдийската колегия-Красимир Димов, международен съдия и главен треньор на клуб ТИМ Варна.

  Представяме и пълният списък на състезателите- Стоян Копривленски, Станислав Вълчев, Асен Асенов, Никола Енев, Калоян Ненков, Йордан Янков, Стефан Петков, Християн Тотев, Пламен Борисов, Кристиян Георгиев, Милен Маринов, както и двете дами Памела Филипова и Цветомира Пандова. Селекционер на националният отбор е Димитър Топалов, а помощник треньор е Николай Атанасов10547448_715304748517658_8676909203792305429_n