Отлично представяне за родните кикбоксьори на Световното в Италия

 • 3 европейски и 2 вицеевропейски титли за България!

  Изключително представяне на българският национален отбор по кик бокс на Европейското първенство в стилове лоу кик, лайт конткат и К-1, което се проведе в Марибор, Словения.

 • Класиране Държавно отборно първенство по кикбокс, гр.Каварна 2016

  СК " Скорпион" Плевен е шампион в стил лоу кик, СК "Иккен" София е шампион в стилове киклайт контакт и К-1

 • Поредната голяма гордост за България! Състезателите на БККБМТ донесоха 22 отличия от провелото се в Дъблин, Ирландия Световно първенство по кикбокс за кадети

  Нашите момчета и момичета, водени от Иван Георгиев и Красимир Кирилов, донесоха 2 златни, 10 сребърни и 10 бронзови отличия от различни дисциплини.

  kickboxingtatamiring2018italyС цели 8 златни, 6 сребърни и 12 бронзови медала се прибраха родните национали по кикбокс от провелото се в Италия Световно първенство за деца и юноши.

  В татами стиловете България извоюва 6 златни, 4 сребърни и 7 бронзови медала, а при ринг стиловете съответно 2 златни, 2 сребърни и 5 бронзови отличия.

  Световни шампиони на ринг станаха Полина Галинова и Димитър Петров.
  В състезанието участие взеха над 2500 участници от над 64 държави, като впечатление направи че България се класира пред държави като Сърбия, Германия, Турция и други.

  Изключително високо ниво показаха и двете гарнитури, като с тях бяха и националните треньори Иван Георгиев (татами) и Красимир Кирилов (ринг) и техните помощници.
  Страхотно впечатление на всички чужди федерации направи и блестящото представяне на българският съдийския апарат, който взе дейно участие във всеки един етап от Световното първенство.

  Очаквайте интервюта и телевизионни участия на някои от нашите състезатели през тази седмица.
  Поздряваме всички взели участие като състезатели, треньори и отговорници и Ви благодарим!