Кадетите ни се готвят за предстоящото Световно първенство в Италия

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  bulgariakickboxingbalkansko1Националния отбор по кикбокс се подготвя за предстоящото Световно първенство за кадети в Йесоло, Италия, което ще се проведе от 15-ти до 23-ти септември.

  България ще вземе участие с над 50 състезателя във всички стилове при ринг и татами.

  Всички които ще вземат участие в момента водят усърдна подготовка, за да бъдат
  на максимално добро ниво и да покажат на какво са способни в което не се съмняваме че е на световно ниво.
  Старши треньорите Красимир Кирилов и Иван Георгиев споделиха, че всички състезатели са в много добро физическо състояние и се надяват на много добри отличия в Италия.

  На това Световно първенство отново България ще бъде и представане със силно съдийско присъствие – Георги Георгиев, Даниел Въгленов, Деница Миленкова и Радослав Петров.
  Отбора потегля на 15-ти септември. Желаем успех!