Провежда се много силен международен кикбокс ринг стилове съдийски семинар в Банско

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  38248751_1604242153032471_8615061516481200128_nПровежда се много силен международен кикбокс ринг стилове съдийски семинар в Банско
  Трети ден се провежда много силен международен кикбокс ринг стилове съдийски семинар в Банско, като водещ семинара е Yuri Lakhtikov – WAKO IF REFEREE COMMITTEE RING SPORTS CHAIRMAN.

  Присъствие на съдии има от над 10 държави, както и групата от България е доста голяма. Провеждат се както лекции, така и практически тренировки.

  Днес предстоят и изпити за съдийте, за да се види кой на какво ниво е.