Завърши големият подготвителен лагер по кикбокс татами стиловете в Банско

 • 3 европейски и 2 вицеевропейски титли за България!

  Изключително представяне на българският национален отбор по кик бокс на Европейското първенство в стилове лоу кик, лайт конткат и К-1, което се проведе в Марибор, Словения.

 • Класиране Държавно отборно първенство по кикбокс, гр.Каварна 2016

  СК " Скорпион" Плевен е шампион в стил лоу кик, СК "Иккен" София е шампион в стилове киклайт контакт и К-1

 • Поредната голяма гордост за България! Състезателите на БККБМТ донесоха 22 отличия от провелото се в Дъблин, Ирландия Световно първенство по кикбокс за кадети

  Нашите момчета и момичета, водени от Иван Георгиев и Красимир Кирилов, донесоха 2 златни, 10 сребърни и 10 бронзови отличия от различни дисциплини.

  FB_IMG_1533111334141Успешно приключи подготвителният лагер по кикбокс в татами стиловете (пойнтфайтинг, лайт контакт и киклайт контакт) от 20-ти до 30-ти юли в град Банско.

  Събитието бе организирано от Българската конфедерация по кибокс и муай тай, чийто екип се погрижи за всички удобства на състезателите и гостите на лагерът, за да може максимално да се използва времето отделено за тренировъчен процес с цел подготовка и лично израстване на всеки един участник в мероприятието.

  Гост треньорите Джангранко Ризи (пойнтфайтинг), Мануел Нордио (лайт и киклайт контакт) и Томаш Барада (лайт контакт) предложиха прекрасна програма съобразена с индивидуалните нужди на всеки един от бойците, на които предстои участие, съответно на световно първенство за юноши и деца и европейско първенство за мъже и жени.

  Със страхотна мотивация и себераздаване в тренировъчният процес взеха участие 17 състезатели от Русия, 18 състезатели от Италия, 5 състезатели от Словения, 4 състезателя от Норвегия, 6 състезателя от Холандия, 6 състезателя от Белгия, сред които поне 12 носители на световни и европейски титли по кикбокс, което само по себе си гарантира високото ниво на тренировъчният процес и безценната възможност за българските състезатели да бъдат в ролята на любезни домакини и да обменят опита си с актуалните шампиони в съответните дисциплини.

  В 10 дневната програма бяха залегнали тренировки за всеки един от компонентите на успешният състезател, като от всички участници бе положително отбелязано методичното развитие на всеки от тях във всеки следващ ден. С увереност, че се върви по правилният път за всички бойци, подготовката продължава и идните седмици съобразена с безценните съвети на себераздаващите се международни и български треньори, взели участие в мащабното международно мероприятие.