Българска доминация на Балканското първенство по кикбокс в Сараево 2018

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  bulgariakickboxingbalkansko1На провелото се Балканско първенство по кикбокс в Сараево, България доказа за пореден път че е на едно от най-високите места, когато става дума за титли и възможности.

  Българският отбор извоюва цели 4 балкански титли, като техни носители са Доброслав Радев, Димитър Петров, Георги Атанасов и Димитър Стоянов.

  Вицебалкански шампиони са Полина Галинова, Христо Калайджиев и Никола Николов.
  Бронзовите ни медалисти са Георги Найденов, Николай Йоргов, Драгомир Петров, Огнян Мирчев и Алекс Цветанов.
  Бъглария има повод и за гордост също така и със спечелването на 3-то място отборно със своите 4 бр. Балкански титли, 3 бр. Сребърни медала и 4 бр. Бронзови медал, както и 2 купи за най- добър млад състезател във възрастови групи ЮМВ и ЮСВ.

  За най- добър млад състезател във възрастова група ЮМВ бе избран Георги Атанасов, след три поредни победи, две от които с нокаут.

  За най- добър млад състезател във възрастова група ЮСВ бе избран също български състезател – Димитър Стоянов.
  Поздряваваме всички момчета и момичета и им благодарим за сърцатата игра! Разбира се и на националните треньори, така и на личните треньори на всеки един състезател.