Българска доминация на Балканското първенство по кикбокс в Сараево 2018

 • 3 европейски и 2 вицеевропейски титли за България!

  Изключително представяне на българският национален отбор по кик бокс на Европейското първенство в стилове лоу кик, лайт конткат и К-1, което се проведе в Марибор, Словения.

 • Класиране Държавно отборно първенство по кикбокс, гр.Каварна 2016

  СК " Скорпион" Плевен е шампион в стил лоу кик, СК "Иккен" София е шампион в стилове киклайт контакт и К-1

 • Поредната голяма гордост за България! Състезателите на БККБМТ донесоха 22 отличия от провелото се в Дъблин, Ирландия Световно първенство по кикбокс за кадети

  Нашите момчета и момичета, водени от Иван Георгиев и Красимир Кирилов, донесоха 2 златни, 10 сребърни и 10 бронзови отличия от различни дисциплини.

  bulgariakickboxingbalkansko1На провелото се Балканско първенство по кикбокс в Сараево, България доказа за пореден път че е на едно от най-високите места, когато става дума за титли и възможности.

  Българският отбор извоюва цели 4 балкански титли, като техни носители са Доброслав Радев, Димитър Петров, Георги Атанасов и Димитър Стоянов.

  Вицебалкански шампиони са Полина Галинова, Христо Калайджиев и Никола Николов.
  Бронзовите ни медалисти са Георги Найденов, Николай Йоргов, Драгомир Петров, Огнян Мирчев и Алекс Цветанов.
  Бъглария има повод и за гордост също така и със спечелването на 3-то място отборно със своите 4 бр. Балкански титли, 3 бр. Сребърни медала и 4 бр. Бронзови медал, както и 2 купи за най- добър млад състезател във възрастови групи ЮМВ и ЮСВ.

  За най- добър млад състезател във възрастова група ЮМВ бе избран Георги Атанасов, след три поредни победи, две от които с нокаут.

  За най- добър млад състезател във възрастова група ЮСВ бе избран също български състезател – Димитър Стоянов.
  Поздряваваме всички момчета и момичета и им благодарим за сърцатата игра! Разбира се и на националните треньори, така и на личните треньори на всеки един състезател.