Димитър Спасов посети СК „Патриот“, за да награди Доброслав Радев и да бъде част от тренировката

 • 3 европейски и 2 вицеевропейски титли за България!

  Изключително представяне на българският национален отбор по кик бокс на Европейското първенство в стилове лоу кик, лайт конткат и К-1, което се проведе в Марибор, Словения.

 • Класиране Държавно отборно първенство по кикбокс, гр.Каварна 2016

  СК " Скорпион" Плевен е шампион в стил лоу кик, СК "Иккен" София е шампион в стилове киклайт контакт и К-1

 • Поредната голяма гордост за България! Състезателите на БККБМТ донесоха 22 отличия от провелото се в Дъблин, Ирландия Световно първенство по кикбокс за кадети

  Нашите момчета и момичета, водени от Иван Георгиев и Красимир Кирилов, донесоха 2 златни, 10 сребърни и 10 бронзови отличия от различни дисциплини.

  Изпълнителния директор на Българска Конфедерация по кикбокс и муай тай Димитър Спасов посети СК „Патриот“ Дупница, като главна цел за това бе да награди шампиона и много добре представящ се Доброслав Радев, който с последните си изяви показва изключително израстване и потенциал за много големи постижения.

  Освен това Спасов подари и от името на БККБМТ професионална круша, която да сложат в залата си с пожеланието „да я ритат много“ и скоро да имат нужда от нова.

  Димитър Спасов бе много топло посрещнат от всички събрали се на тренировка и заедно с него проведоха една много пълноценна и изтощителна тренировка.

  Силни думи бяха изречени накрая от Спасов по повод важността на спорта за всеки един млад човек, като той наблегна на това какви плюсове биха могли да извлекат влизайки в залата и тренирайки. Това адмирираме и ние – тренирайте и не мислете за лесен живот – трудете се и всичко което желаете ще бъде постигнато!