Страхотно държавно първенство по кикбокс татами стилове се проведе в гр. Габрово

 • 3 европейски и 2 вицеевропейски титли за България!

  Изключително представяне на българският национален отбор по кик бокс на Европейското първенство в стилове лоу кик, лайт конткат и К-1, което се проведе в Марибор, Словения.

 • Класиране Държавно отборно първенство по кикбокс, гр.Каварна 2016

  СК " Скорпион" Плевен е шампион в стил лоу кик, СК "Иккен" София е шампион в стилове киклайт контакт и К-1

 • Поредната голяма гордост за България! Състезателите на БККБМТ донесоха 22 отличия от провелото се в Дъблин, Ирландия Световно първенство по кикбокс за кадети

  Нашите момчета и момичета, водени от Иван Георгиев и Красимир Кирилов, донесоха 2 златни, 10 сребърни и 10 бронзови отличия от различни дисциплини.

  gabrowokickboxing1През отминалия уикенд в гр. Габрово се проведе държавното първенство по кикбокс татами стилове.
  Участие в него взеха над 476 участника от 35 клуба от цялата страна, като всички състезатели показаха страхотна игра и че тренират усърдно, за да показват най-доброто от себе си за което ги поздравяваме както тях, така и техните треньори.

  Състезанието беше открито лично от председателя на УС на БККБМТ Николай Рачев.
  Любезен домакин беше СК „Некст“ Габрово, който се погрижи за страхотната организация съвместно с Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай тай.

  Отборен шампион на Пойнтфайтинг, Лайт Контакт и Киклайт контакт стана СК „ИККЕН“ с 48 златни медала, второ място за СК „МАСАРУ“ с 24 златни медала и трето място за СК „РАДУЛОВ“ с 12 златни медала;