Приключи първият състезателен ден от държавното първенство по кикбокс татами стиловете в Габрово

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛ ПО КИКБОКС Е № 1 В ТУРЦИЯ

  Живко Гюров е определен за най-техничен състезател в категорията до 51кг. на провелия се 4ти интернационален отворен шампионат „Европейска купа“ в Анталия

  gabrovobkkbmt
  Днес се проведе първия състезателен ден от провеждащото държавно първенство по кикбокс татами стилове в гр. Габрово.
  Днес на татамито участие взеха деца 7 -9 годишни и кадети 10-12 годишни, като добро впечатление направиха всички участници с добрата игра и уважението към противниците си.
  Над 160 от 20 спортни клуба премериха сили и най-заслужилите от тях спечелиха отличия, които се надяваме да ги мотивират допълнително и да им дадат правилна посока към която да се стремят да вървят.
  През утрещния ден предстоят още страхотни битки, като на татамито ще излязат по-големите батковци и каки, като участниците ще бъдат отново над 160.
  Поздравяваме всички деца взели участие днес и късмет на всички участници в утрешния втори състезателен ден!