Здрави битки и перфектна организация на републиканското първенство по кикбокс – лоу кик в Шумен

 • 3 европейски и 2 вицеевропейски титли за България!

  Изключително представяне на българският национален отбор по кик бокс на Европейското първенство в стилове лоу кик, лайт конткат и К-1, което се проведе в Марибор, Словения.

 • Класиране Държавно отборно първенство по кикбокс, гр.Каварна 2016

  СК " Скорпион" Плевен е шампион в стил лоу кик, СК "Иккен" София е шампион в стилове киклайт контакт и К-1

 • Поредната голяма гордост за България! Състезателите на БККБМТ донесоха 22 отличия от провелото се в Дъблин, Ирландия Световно първенство по кикбокс за кадети

  Нашите момчета и момичета, водени от Иван Георгиев и Красимир Кирилов, донесоха 2 златни, 10 сребърни и 10 бронзови отличия от различни дисциплини.

  Голяма част от спортните клубове на БККБМТ взеха участие с над 150 състезателя в тридневния маратон в Шумен в ДП по кикбокс, стил лоу кик. Състезанието бе наблюдавано от Председателя на федерацията Николай Рачев и селекционера Миодраг Йотич, както и изпълнителния директор Димитър Спасов.

  С изиграните повече от 140 срещи на два ринга в спортна зала „Плиска“ бяха излъчени призьорите в отделните категории, както и връчени призове за най-техничен състезател на Огнян Мирчев от СК“Иккен“-София и най-перспективен Радослав Костов от СК „Боил“-Варна. Носител на традиционната за Шампионата купа „Шуменска крепост“ стана отбора на „Боил“- Варна. Отличие за най-добър съдия на първенството получи утвърдено име на българския кикбокс в лицето на Илия Спасов.