Завърши ДОП-Габрово

 • 3 европейски и 2 вицеевропейски титли за България!

  Изключително представяне на българският национален отбор по кик бокс на Европейското първенство в стилове лоу кик, лайт конткат и К-1, което се проведе в Марибор, Словения.

 • Класиране Държавно отборно първенство по кикбокс, гр.Каварна 2016

  СК " Скорпион" Плевен е шампион в стил лоу кик, СК "Иккен" София е шампион в стилове киклайт контакт и К-1

 • Поредната голяма гордост за България! Състезателите на БККБМТ донесоха 22 отличия от провелото се в Дъблин, Ирландия Световно първенство по кикбокс за кадети

  Нашите момчета и момичета, водени от Иван Георгиев и Красимир Кирилов, донесоха 2 златни, 10 сребърни и 10 бронзови отличия от различни дисциплини.

  12

  Приключи Държавното отборно първенство в ринговите дисциплини на Българска конфедрация по кикбокс и муай. Участие в събитието взеха 155 състезателя от 29 клуба от Варна, Каварна,Бургас, Свиленград,Пловдив, Мадан,Дупница, София, Плевен, Козлодуй, Свищов, Стара Загора, Нова Загора, Шумен, Раднево, Нови пазар и Габрово в 4 възрастови групи – момчета и момичета 13-14 годишни, ЮМВ и ДМВ, ЮСВ и ДСВ, мъже и жени. 84 срещи се изиграха в двата състезателни дни в чудесно обезпечената зала „Орловец“ – Габрово с домакин СК“Некст“ и Ивайло Аврамов.

  11
  Състезанието наблюдаваха националните треньори на гарнитурата Красимир Колев и Красимир Кирилов и селекционера Миодраг Йотич. В отборното класиране на 1-во място в стил лоу кик е СК“Шуменска крепост“, а в стил К1 и в стил фул контакт е отбора на „Боил“
  13