Отворени тренировки в Монтана

 • 3 европейски и 2 вицеевропейски титли за България!

  Изключително представяне на българският национален отбор по кик бокс на Европейското първенство в стилове лоу кик, лайт конткат и К-1, което се проведе в Марибор, Словения.

 • Класиране Държавно отборно първенство по кикбокс, гр.Каварна 2016

  СК " Скорпион" Плевен е шампион в стил лоу кик, СК "Иккен" София е шампион в стилове киклайт контакт и К-1

 • Поредната голяма гордост за България! Състезателите на БККБМТ донесоха 22 отличия от провелото се в Дъблин, Ирландия Световно първенство по кикбокс за кадети

  Нашите момчета и момичета, водени от Иван Георгиев и Красимир Кирилов, донесоха 2 златни, 10 сребърни и 10 бронзови отличия от различни дисциплини.

  BeFunky Collage
  ДВА ДНИ ОТКРИТИ ТРЕНИРОВКИ ПО КИКБОКС В ГРАД МОНТАНА
  На 16 и 17 октомври в град Монтана ще се проведат открити тренировки по кикбокс за всички желаещи. Домакин на събитието е местния Кикбокс и Муай Тай Клуб Спарта, а заниманията ще се водят от треньора на националния отбор, в стилове лоукик и К1, на България Красимир Колев.Всеки е добре дошъл да се включи в тренировките или просто да погледа и да се запознае с нашия спорт.Целта на подобна инициатива е чрез Българската конфедерация по кикбокс и муай тай спорта кикбокс да се популяризира във всички точки на страната,както и да се насърчават перспективните спортни клубове.