Владимир Вълев в състава на Националния Треньорски Съвет.

 • 3 европейски и 2 вицеевропейски титли за България!

  Изключително представяне на българският национален отбор по кик бокс на Европейското първенство в стилове лоу кик, лайт конткат и К-1, което се проведе в Марибор, Словения.

 • Класиране Държавно отборно първенство по кикбокс, гр.Каварна 2016

  СК " Скорпион" Плевен е шампион в стил лоу кик, СК "Иккен" София е шампион в стилове киклайт контакт и К-1

 • Поредната голяма гордост за България! Състезателите на БККБМТ донесоха 22 отличия от провелото се в Дъблин, Ирландия Световно първенство по кикбокс за кадети

  Нашите момчета и момичета, водени от Иван Георгиев и Красимир Кирилов, донесоха 2 златни, 10 сребърни и 10 бронзови отличия от различни дисциплини.

  Най-титулования представител на спортовете кикбокс и муай тай в България,Владимир Вълев вече е част от състава на Националния Треньорски Съвет на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Включването на Вълев в екипа на треньорския съвет е изключително знаково за развитието на организацията на ниво компетентност в спортно-техническа дейност. Очакванията са Питбула да внесе иновативни предложения и решения на конкретни проблеми, като ще работи съвместно с другите членове на съвета – националните треньори Иван Георгиев, Красимир Колев, Красимир Кирилов и Николай Атанасов.
  Безспорен авторитет в спортовете муай тай и кикбокс, Владимир Вълев извървя успешно пътя от национален състезател до носител на най-високите международни отличия в аматьорския и професионален спорт. Той е един от най-просприращите млади треньори в организацията, носител на личен опит, познаващ от близко проблематиката на спортовете, с непрестанно присъствие в спортните зали и на състезателния ринг.
  Ръководството на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай приветства включването на Владимир Вълев в ръководството на Треньорския съвет и разчита на неговия професионализъм, висок спортен дух и най-вече на голямата му отдаденост за българския спорт!
   
  media-share-0-02-04-f9e0c3ad99bdb716cea8a35a6572a48fb84ad7b5e523748121f93c03c623ecac-ed85a29a-3b02-4f2d-851c-48f0d177f38a