Топ треньор в световен мащаб поема Българският национален отбор по Пойнтфайтинг

 • 3 европейски и 2 вицеевропейски титли за България!

  Изключително представяне на българският национален отбор по кик бокс на Европейското първенство в стилове лоу кик, лайт конткат и К-1, което се проведе в Марибор, Словения.

 • Класиране Държавно отборно първенство по кикбокс, гр.Каварна 2016

  СК " Скорпион" Плевен е шампион в стил лоу кик, СК "Иккен" София е шампион в стилове киклайт контакт и К-1

 • Поредната голяма гордост за България! Състезателите на БККБМТ донесоха 22 отличия от провелото се в Дъблин, Ирландия Световно първенство по кикбокс за кадети

  Нашите момчета и момичета, водени от Иван Георгиев и Красимир Кирилов, донесоха 2 златни, 10 сребърни и 10 бронзови отличия от различни дисциплини.

  IMG_3322Българска конфедерация по кикбокс и муай тай привлече нов чуждестранен специалист за работа с националните отбори.

  От средата на тази година към треньорския екип на Конфедерацията се включва признатия международен авторитет в областта на татами спортовете Джанфранко Рици. Италианецът е национален треньор в продължение двадесет години на най-голямата националната федерация по кикбокс в света – Италианската, основател на един от най-старите и престижни турнири „Бестфайтър“ и главен треньор на отбора на „Бесфайтър“. Рици е изключителен специалист с индивидуален подход, забележителен новатор в областта на татами спортовете, с повече от 30 годишен опит в работата си с деца, подрастващи, мъже и жени. Неговата лична спортна кариера стартира в стиловете на татами, като в последствие се състезава и на ринг и е национален шампион на Италия в продължение на три години в стил фул контакт.

  През последните пет години Рици работи в близък контакт като гост-треньор със състезателите на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и ги познава отблизо, винаги отдаден на спортната кауза той е сред поддръжниците на българската национална гарнитура на всички междуранодни състезания.

  Привличането на Рици на постоянен ангажимент към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай е уникален пробив за Организацията, най – вече за състезателите от Националния отбор на татами и за всички клубни треньори работещи на татами. Основните приоритети в програмата на Джанфранко Рици са индивудиалния подход и работа с настоящите национални състезатели, извеждането им до върхови постижения, както и доизграждането на устойчива структура от елитни състезатели във всички възрасти на татами дисциплините.