Остават само 5 дни до участието на Стоян Копривленски в Glory 41

 • 3 европейски и 2 вицеевропейски титли за България!

  Изключително представяне на българският национален отбор по кик бокс на Европейското първенство в стилове лоу кик, лайт конткат и К-1, което се проведе в Марибор, Словения.

 • Класиране Държавно отборно първенство по кикбокс, гр.Каварна 2016

  СК " Скорпион" Плевен е шампион в стил лоу кик, СК "Иккен" София е шампион в стилове киклайт контакт и К-1

 • Поредната голяма гордост за България! Състезателите на БККБМТ донесоха 22 отличия от провелото се в Дъблин, Ирландия Световно първенство по кикбокс за кадети

  Нашите момчета и момичета, водени от Иван Георгиев и Красимир Кирилов, донесоха 2 златни, 10 сребърни и 10 бронзови отличия от различни дисциплини.

  Остават броени дни до участието на българския национален състезател Стоян Копривленски в най-престижния кикбокс турнир в света Glory. На 20 Май в Ден Бош – Холандия предстои дебютната изява на талантливия ни национал във веригата. Вече повече от месец Стоян е в Холандия, където води сериозна подготовка и както споделя се чувства напълно уверен за мача си с Пол Янсен.

  След като през Март тази година в Тайланд, бургаския представител безапелационно спечели Световната титла в аматьорския муай тай, пред него е уникалния шанс да запише и първа българска победа в най-сериозната професионална верига!

  Пожелаваме му успех!!