Крайно класиране на държавното отборно първенство по кикбокс, гр.Каварна

 • БЪЛГАРСКА КОНФЕДЕРАЦИЯ ПО КИКБОКС И МУАЙ ТАЙ С КАРДИНАЛНИ ПРОМЕНИ В РЪКОВОДСТВОТО

  На 06.04.2019г. в сградата на Министерството на младежта и спорта в гр. София се проведе отчетно-изборно събрание на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 • СЕДЕМ ЗЛАТНИ МЕДАЛА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛИ ПО МУАЙ ТАЙ В ТАЙЛАНД

  Българският национален отбор по муай тай повтори отличното си представяне от миналата година на световното първенство по муай тай за мъже и жени. Седем българи се окичиха със златни медали, а двама останаха със сребро.

 • БАХЧЕВАНОВ И ПИТБУЛА СА НОВИЯ ТАНДЕМ ЗА СЕЛЕКЦИЯТА В КИКБОКСА

  Станислав Бахчеванов – Председател и треньор на СК „Йорк“ е новият селекционер по кикбокс към Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Владимир Вълев-Питбула ще работи с него в екип при избора

  Приключи Държавното отборно първенство, което се проведе през последните два дни в град Каварна. При отлична организация от страна на клуба домакин „Ринг“ – Каварна в морския град се изиграха серия от атрактивни двубои в стиловете лоу кик, К-1 и киклайт контакт.
  Отборни шампиони в стил киклайт контакт са СК“Иккен“ – София с треньор Иван Георгиев. В ринговите дисциплини отново СК „Иккен“ с треньор Красимир Колев завоюва първото място, а в стил лоу кик купата спечели СК „Скорпион“ – Плевен с треньор Камен Пенчев.

   

  kav3

   

  Отборът на СК „Иккен“ е носител на отборната купа в стил киклайт контакт

  kav2

  Носителят на отборната купа в стил лоу кик СК“Скорпион“ – Плевен и неговия треньор Камен Пенчев с националния селекционер Миодраг Йотич

  kav

  Красимир Колев получи отборната купа за СК“ Иккен“ в стил К-1